Hot Dowh - A Girl, A Doll or Just A Makeup (7 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 7:59 PM

Hey u all


Pada pendapat korang, adakah gadis-gadis ni sememangnya mempunyai kecantikan semula atau hanya makeup semata-mata? Tapi bagi aku, yang penting gadis-gadis ni comel-comel.







Fact Dowh - Proper Way to Choose Short Pants for Guys (2 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 2:20 PM

Hey u all


Bagi sesiapa yang suka memakai seluar pendek(pendek maksud aku lain dari korang kut) terutamanya lelaki, korang perlu tengok cara-cara memilih selaur dan gaya memakai seluar pendek yang betul kat bawah ni.


 

Serius Dowh - Men and Words (5 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 8:20 PM

Hey u all


Betul ke lelaki selalu berfikiran begini? Aku sebagai lelaki pun tak tau nak kata apa.







Bengong Dowh - Car Fountain in Italy (3 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 6:56 PM

Hey u all


Korang pernah tengok air pancut kan? Tapi pernah tak korang tengok air pancut kereta? Tak pernah? Jum tengok. Air pancut kereta ini terletak di Italy dan di bina oleh Juan Galdeano, seorang artis dari Spain.



Genius Dowh - Private Single Train For The Rich (3 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 2:59 PM

Hey u all


Korang ingin kan kereta api korang sendiri tanpa perlu korang berhimpit-himpit dengan penumpang lain? Well, benda tu tak mungkin terjadi sebab landasan kereta api adalah bukan milik setiap orang. Tapi, kalau korang masih ingin memiliki sebuah kenderaan persendirian yang boleh di gunakan di atas landasan kereta api, korang perlu lihat 'The O'. 'The O' adalah hasil rekaan seorang pereka Itali yang bernama Davide Bonanni yang beliau ilhamkan untuk meraka-mereka yang ingin meneroka landasan-landasan kereta api yang telah di tinggalkan dan tidak di gunakan lagi.












Source from urbanghostsmedia

Gila Dowh - Awesome Building on The Corner (8 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 1:39 PM

Hey u all


Jangan di sangka tanah yang sekangkang kera tidak berguna. Cuba korang tengok bangunan ni, di bina di atas tanah yang kecil tapi masih lagi 'awesome'.



Genius Dowh - Awesome Portable Auto Espresso (2 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:01 AM

Hey u all


Kecil dan mudah alih.Sekiranya korang meminati dan suka minum espresso, alat ni memang sesuai untuk korang dan korang juga boleh menikmati espresso korang di dalam kereta. Hanya tambah air, kopi espresso yang korang gemari dan 'plug' di tempat pencucuh api kereta korang. Espresso korang akan siap dalam beberapa minit.









Source from woohome

Hot Dowh - Great Romantic Canopy Beds For Couples (17 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 1:44 PM

Hey u all


Hanya ingin berkongsi dengan korang katil-katil yang menarik dan sesuai untuk korang yang baru berkahwin mahupun yang sudah lama berkahwin. Manja-manjakan diri anda bersama orang yang tersayang di atas katil yang empuk ni.




Gempak Dowh - Cool Restaurant 16 Feet Up Above A Tree at Six Senses' Soneva Kiri (5 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:34 AM

Hey u all


Kalau korang tidak gayat dengan ketinggian dan korang juga suka mencuba sesuatu yang baru, apa kata kalau korang cuba pengalaman makan di atas pokok. terletak 5 meter di atas pokok, korang pasti teruja dengan setiap makanan yang akan di hidangkan kepada korang.



Bengong Dowh - Old Vintage Jaguar Become a Bookshelf

Posted by docche | Posted in | Posted on 12:26 AM

Hey u all


Kalau dah kaya, semua benda kita boleh buat. Aku pun mungkin akan buat juga perkara macam ni. Dah kaya la katakan. Korang?





Source from woohome

Serius Dowh - The Best Cabin You Ever See in Australia (10 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:14 AM

Hey u all


Kalau korang rasa tinggal di dalam kabin adalah tidak menyoronokkan dan tidak selesa, korang perlu fikir semula. Sebab lepas korang tengok kabin yang berada dia Australia ni, korang pun rasa nak ada sebuah kabin. 







Lawak Dowh - Creative and Funny Ads That Will Make You Lough (11 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 9:30 PM

Hey u all


Aku first time tengok gambar-gambar iklan ni pun dah ketawa gila-gila, so aku decide nak share ngan korang supaya korang pun boleh gelak gila-gila. Tapi serius, kalau begini la susah nya kita untuk mendapatkan dan menghasilkan sesuatu, mungkin kita akan lebih menghargai barang tersebut.




Cute Dowh - Very Cute Korean Girl Name Lauren Lunde

Posted by docche | Posted in | Posted on 12:59 AM

Hey u all


Kalau korang ada anak nanti, korang nak tak anak korang jadi cute macam budak Perempuan Korea yang bernama Lauren Lunde. Lauren Lunde ni merupakan anak kacukan Korea dan juga orang puteh. Sangat-sangat la comel. Korang pun mesti setuju kan?




video

Cool Dowh - Luxury Transparent Camping Tent (7 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:05 PM

Hey u all


Korang suka berkelah? Korang suka berkelah sambil berkhemah? Korang ingin cuba berkhemah dengan bergaya seperti orang-orang kaya? Korang cuba tengok khemah mewah ni dulu.







Gempak Dowh - Dubai's Underwater Hotel (12 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 10:20 PM

Hey u all


Pernah tak korang teringin untuk berjalan di bawah air atau lebih menyeronokkan lagi tinggal di bawah air? Kalau korang ada keingginan-keinginan tersebut, korang boleh la pergi melancong ke Dubai. Kenapa kau suruh korang pergi Dubai? Sebab di Dubai terdapat sebuah hotel bernama Atlantis yang membolehkan korang menginap di bawah air dan korang boleh berjalan-jalan sambil menikmati kehindahan hidupan di bawah air.







Hot Dowh - The Most Beautiful Female Robot as Your Girlfirend (7 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 12:14 AM

Hey u all


Apa rasanya hidup tanpa wanita? Adakah korang yang bergelar lelaki dapat hidup tanpa wanita. Kalau korang ni 'gay' korang mesti akan menjawab, ' yes, kami boleh hidup tanpa wanita'. Tapi aku rasa golongan tu sedikit je kut. Tapi bagi korang kaum lelaki yang bukan 'gay' tapi mempunyai masalah untuk mencari teman wanita, apa kata korang cari teman wanita dari kalangan robot.







Cool Dowh - Want to Sleep Like Birds? Buy This Birdnest Bed (5 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 12:07 AM

Hey u all


Korang teringin tak nak tidur dalam sarang burung seperti burung-burung yang berterbangan di luar sana? Kalau jawapan korang ye, korang perlu tengok katil sarang burung yang cool ni.



Genius Dowh - Have You See These Awesome Pencil Drawings (9 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 10:30 PM

Hey u all


Korang nak tengok tak apa pelajar-pelajar yang kreatif akan lakukan ketika mereka bosan atau pun ketika mereka sudah malas untuk mengulang kaji?







Cool Dowh - Do You Know The Winner of 25 Billion Apple Apps Store Download (5 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 10:37 PM

Hey  u all


Kepada korang-korang pengguna barangan Apple, korang tahu tak siapa yang telah menjadi peng-download aplikasi Apple yang ke 25 bilion? Jawapannya ialah seorang gadis dari China yang bernama Fu Chunli. Beliau yang telah menjadi pengguna yang men-download ke 25 bilion telah mendapat 'ITunes gift card' yang bernilai USD 10 000. Bagi seorang pengguna Apple yang baru memilki IPhone sebulan yang lepas, Fu Chunli merupakan orang yang sangat bertuah kerana telah menjadi pengguna yang ke 25 bilion men-download aplikasi ITunes dan mendapat hadiah dari Apple.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh