Home » » Cool Dowh - Kereta Pintar Toyota

Cool Dowh - Kereta Pintar Toyota

Posted by docche | Posted in | Posted on 8:06 PM



Hey u all

Zaman sekarang yang serba moden ni, semua benda mesti nak canggih-canggih. Antara benda-benda canggih yang korang wajib ade dan aku rase semua orang akan ada nanti ialah talefon pintar atau bahasa glamor nya SMART PHONE. Ada macam-macam jenis kut smart phone kat pasaran sekarang. Iphone la, HTC la, Samsung la, Sony Ericsson la Nokia la dan macam-macam lagi la. Smart phone ni dah jadi satu trend untuk setiap ganerasi dari yang muda hingga yang ke tua. Dan aku rasa, kalau korang semua sudah puas bermain-main ngan smart phone korang tu, apa kata korang dapat kan pulak sebuah kereta pintar atau pun dalam bahasa English nya SMART CAR. Yup, u all heard me right, SMART CAR. Tapi bukan kereta SMART tu tau.



Toyota telah pun mengeluarkan sebuah kereta pintar alaf baru untuk du pertontokan kepada orang ramai yang minat dengan kerata dan juga teknologi-teknologi high tech ni. Aku rasa kereta ni sungguh cool di mana kerata ni dapat mengenal pasti pemandu kereta dan juga boleh mengubah warna kereta berdasarkan mood pemamdu. Tarikh pengeluaran belum lagi di tentukan pihak Toyota tapi aku rasa harga untuk kereta pintar ni mesti adalah sangat insanely tak reasonable. Hanya golongan yang sanggup buang duit macam buang tahi hidung je mampu kut beli kereta ni nanti. HAHAHA. Ok la, korang enjoy la majlis pelancaran concept car TOYOTA SMART CAR ni.



Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh