Home » » Salam BlogDowh

Salam BlogDowh

Posted by docche | Posted in | Posted on 5:53 AM

Hey u all,terima kasih cause sudi menjengah kepala di blogdowh ini. Sesungguh nye dan sepasti-pastinye blogdowh ini di wujudkan untuk menyampaikan apa yang telah pun di sampaikan, menunjuk-nunjuk kat korang sume ape yang berlaku di sekeliling diri yang manaip ini dan juga sekadar merehatkan minda sambil menyantaikan pemikiran yang letih lesu dengan post-post dan entry-entry yang tidak seberapa di dalam blogdowh ini. Jangan la di bandingkan blogdowh ini dengan blog-blog jenama terhangat di pasaran seperti beautifulnara, ohbulan, redmummy, blogserius, ben ashaari, ohsyok, cik epal, hanis zulaikha, borakkosong dan banyak la lagi blog-blog otai ni sampai nak menaip pun rase nak tergeliat lidah ni


Seperti di katakan tadi, blogdowh ini hanya menyampaikan apa yang otai-otai dah sampaikan dalam blog dia orang di tambah sedikit rempah ratus dari kehidupan seharian diri yang menaip ini. So kalau korang rase annoying, tal puas hati, just bace je, then leave comments, then just leave this site. Tapi esok-esok bila ade cite baru meh la datang balik ye. Sekali lagi, terima kasih to u all sekali lagi sebab turut menyokong industri berblogging Malaysia. Sokongan korang semua amatlah di hargai mereka yang mengejar ganjaran di sebalik berbloging ini. Akhir kata, jangan lupa singgah ke blogdowh ni dimasa-masa akan datang.CIAO!!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh