Home » » Serius Dowh - Wifi & Kesannya Ke Atas Lelaki

Serius Dowh - Wifi & Kesannya Ke Atas Lelaki

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:55 AM


Hey u all especially guys

Satu kajian perubatan di Argentina telah di jalankan mengenai tahap kesuburan kaum lelaki. Saintis-saintis di Argentina telah memperoleh sampel-sampel semen atau bahasa mudah nye air mani dari 29 orang lelaki yang sihat serta aktif dalam melakukan apa sahaja. Beberap titis sampel semen/air mani ini telah di letakkan di bawah laptop yang menggunakan Wifi dan proses men-download pun di aktifkan di laptop berkenaan. 4 jam kemudian, 1/4 bilangan sperma yang berada di dlaam sampel semen/air mani tersebut talah mati di mana sebahagian dari sperma yang mati itu mengalami kerosakan DNA. Dan apa yang menyebabkan sperma-sperma tersebut mati menurut saintis-saintis Argentina itu ialah akibat gelombang elektromagnet dari Wifi.......

Oh tidak!! Adakah ini betul? Tidak...................Adakah ini betul? Adakah semua sperma-sperma ku mati ketika Wifi laptop aku di aktifkan? Sudah la rumah aku hanya ada Wifi. Betul ke apa yang aku baca ni. Korang rasa macam mana, perlukah kita stop menggunakan Wifi? Neh, aku rasa korang takkan stop punya. Takde nya korang nak tarik wayar panjang-panjang masuk bilik. Korang mesti gunakan kan Wifi jugak. Tapi kalau la kajian yang di jalankan ini betul, apa yang akan terjadi kepada semua kaum lelaki agaknya ya?


Source from  foxnews.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh