Home » » Lawak Dowh - This Kid is Too Ambitious to Become McD Crew

Lawak Dowh - This Kid is Too Ambitious to Become McD Crew

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:45 AM




Hey u all


Siapa antara korang yang pernah apply kerja kat rangkaian kedai fast food? Tak kisah la KFC ke, McD ke, A&W ke, Burger King ke, Dominos ke, Pizza Hut ke atau apa-apa kedai fast food la. Aku pernah masa baru habis matrik dulu. Masa tu selalunya kedai fast food ni nak amik pekerja baru dia orang suruh walk-in interview je. Takde pun nak kene apply macam nak minta kerja kerajaan atau syarikat-syarikat swasta ni. Selalunya apply kerja kat kedai fast food ni korang just walk-in dan tulis borang mohon kerja. Tak sampai beberapa minit kemudian, manager pun keluar dan tanya-tanya korang sikit dan kalau korang dapat dia orang akan call korang. Tu aku punya pengalaman la. Tak tahu macam mana sekarang. Tapi, ada seorang mamat ni yang terlalu bercita-cita tinggi telah menulis surat di bawah untuk meminta kerja di McD. Korang mesti baca surat ni.




Source from geekfill

1 comment

February 4, 2013 at 8:21 AM

haha...funny...kalau la saya jujur macam dia ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh