Home » » Genius Dowh - Laptop + Cooker = LaptopCooker (9 gambar)

Genius Dowh - Laptop + Cooker = LaptopCooker (9 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 5:45 AM

Hey u all


Korang ialah seorang gekk yang tak boleh berenggang dengan laptop korang walau kemana korang pergi 'even' ketika korang tengah memasak. Ke toilet pun korang bawak laptop korang, ke daput pun korang bawak laptop korang, korang pergi dating pun kroang bawak laptop korang. Senang cerita kemana-mana dan apa sahaja korang buat korang akan tetap bersama laptop korang. Bagi yang suka memasak pula, korang mesti nak memasak sambil laptop korang berada di sisi korang kan? Aku ada penyelesaian untuk korang yang suka memasak sambil tengok cerita Korea dengan laptop korang. 












































Source from alltechnoblog

2 comments

January 30, 2012 at 7:33 AM

peh gila babi..ni pemalas betul. haha

January 30, 2012 at 6:01 PM

@gamep01nt


hahaha,setuju2........tapi genius juga idea boleh masak kat laptop ni......thanks for the comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh