Home » » WTF Dowh - Woman With Two Vagina Wants to be A Porn Star

WTF Dowh - Woman With Two Vagina Wants to be A Porn Star

Posted by docche | Posted in | Posted on 3:00 AM

Hey u all


Korang ingat tak pasal post aku yang lepas mengenai seorang wanita yang mempunyai 2 vagina? Kalau korang tak ingat boleh tengok kat sini. Berita terbaru pasal wanita tersebut, beliau telah di offer oleh sebuah syarikat filem porno dari Amerika bernama Vivid Entertainment untuk menjadi salah seorang bintang porno dalam syarikat tersebut.


Pemilik syarikat filem porno tersebut telah menulis surat kepada wanita tersebut yang mengatakan bahawa perempuan tersebut mempunyai keunikan dan sanggup membayar USD 1 juta sekiranya wanita tersebut bersetuju ingin membintangi filem porno yang akan di buat oleh syarikatnya. Beliau juga berkata akan menyediakan segala kemudahan kelas pertama sekiranya wanita tersebut bersetuju merakamkan filem porno yang akan di buat di Los Angeles. Tetapi wanita tersebut masih belum bersetuju untuk menyertai syarikat filem porno terbabit.

Macam-macam dunia ni. Semua nye nak ambil kesempatan dan semua nya nak tunjukkan apa kelebihan sexual masing-masing. Bawah ni ialah gambar pemilik syarikat filem porno yang menawarka nwanita tersebut USD 1 juta untuk menjadi bintang porno.






Source from dailymail

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh