Home » » WTF Dowh - 18SX:Why Sexual Appearance Can Make Your Business Successful (15 gambar)

WTF Dowh - 18SX:Why Sexual Appearance Can Make Your Business Successful (15 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 5:30 AM

Hey u all

Amaran keras!!!!Hanya untuk mereka yang sudah dewasa sahaja!!!!


Okay, aku tahu perkataan sex atau sexual ni adalah satu perkataan yang taboo di Malaysia. Kita tak pernah dengar orang cakap perkataan di public secara terang-terang. Dan kalau kita terdengar sesorang berkata perkataan sex atau seangkatan dengan nya, kita akan menyaksikan segala umat manusia akan memandang kepada si pecakap tersebut.


Kita juga tak pernah lihat sebarabg iklan yang melibatkan perkataan sex dan juga perkataan yang seangkatan dengan nya.Mungkin di sebabkan negara kita yang mementingkan nilai-nilai agama dan moral masyarakat. Tetapi tidak bagi negara lain. dalam part 1 ni, aku tunjuk kan korang sebahagian iklan-iklan yang menggunakan tarikan sexual untuk menarik pelanggan-pelanggan mereka.


Sekali lagi Amaran!!!! Sebahagian gambar adalah terlalu offensive untuk tontonan sesetengah pihak dan sesiapa di bawah umur. Sila jangan tekan READ MORE kalau anda rasa anda tidak dapat mengawal perasaan anda.

Nak tengok part 2 klik sini.
























































Source from ftt

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh