Home » » Hot Dowh - Ini Bukan Gambar Lucah, Ini Gambar 'Strong is The New Sexy' (6 gambar)

Hot Dowh - Ini Bukan Gambar Lucah, Ini Gambar 'Strong is The New Sexy' (6 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 5:45 PM

Hey u all


Berapa kerap korang bersenam? Korang selalu ke jogging tiap-tiap hari? Atau korang lebih suka pergi ke gym untuk membuang lemak-lemak korang yang degiltu dan membentuk otot-otot kental korang so apabila korang pergi ke pantai, dapatla korang tayang body-body korang. Tapi kita orang Islam mana bleh tayang badan. Haram tau. Lagi-lagi orang perempuan. Jangan tayang body-body korang yang comel-comel tu walau pun banyak lemak sana-sini.


Tapi, kalau korang bukan Islam, aku tak kisah pun korang nak tayang badan korang, Kalau korang dah tayang, kami yang lelaki-lelaki ni tak boleh buat apa-apa dah, terpaksa juga kene tengok. Tak tengok nanti terlepas rezeki. Macam yang di buat oleh seorang fitness guru kat Amerika ni. Beliau ingin menayangkan badannya yang cantik hasil dari senamannya yang di lakukan setiap hari. Dan beliau di katakan ingin menyampaikan satu mesej kepada semua wanita bahawa bersenam dan mempunyai otot seperti lelaki adalah sexy juga. Kalau korang nak tengok gambar dia, korang klik la kat read more tu ye. Amaran awal, gambar adalah tidak sesuai untuk tontonan mereka yang berumur bawah 20 tahun. Apa yang korang buat dan tafsir tidak ada kene mengena dengan aku, okay? Viewers discretion are advised!!!!! Aku dah bagi amaran okay. Jangan salah kan aku.





Amaran sekali lagi, budi bicara pembaca adalah di nasihatkan
























Source from dailymail

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh