Home » » Video Dowh - Laughter is The Best Medicie

Video Dowh - Laughter is The Best Medicie

Posted by docche | Posted in | Posted on 12:00 AM

Hey u all


Korang pernah dengat kan ayat-ayat ni, 'laughter is the best medicine' dan 'laughter is contagious'? Pernah korang buat experiment tak? Aku percaya yang ketawa ni adalah ubat yang mujarab kerana apabila kita ketawa, hormon-hormon dalam badan kita yang mengurangkan stress dan boleh melawan penyakit di rembeskan. Tapi aku tak pernah pulak try buat experiment ketawa boleh berjangkit? 


Ada satu video yang korang boleh tengok nanti menunjukkan ketawa ni boleh berjangkit. Video ni di ambil di dalam kereta api U-Bahn di Berlin, Germany. Dua orang perempuan telah ketawa dan kemudian seluruh keretap api turut ikut ketawa. Well, mungkin ketawa juga boleh berjangkit sama seperti yawning.






video

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh