Home » » Weirdo Dowh - Crazy House di Vietnam (9 gambar)

Weirdo Dowh - Crazy House di Vietnam (9 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 1:30 PM

Hey u all


Jikalau korang di takdir kan untuk memiliki sebuah rumah idaman, rumah yang macam mana korang inginkan. Rumah di atas tanah atau rumah yang berada di awan-awangan? Ke korang nak buat rumah idaman korang sendiri sebab satu pun rumah siap bina ni korang tak berkenan. Tak kisah la kan, yang penting korang mesti nak rumah korang cantik, besar, selesa dan up to date, betul tak?


Well, itu bukan yang di fikirkan oleh seorang pemilik rumah di Vietnam. beliau yang kebetulan juga seorang architect telah membina rumah yang di panggil oleh penduduk sekeliling sabagai 'Mad House' atau rumah gila. Rumah-rumah ini di bina berdasarkan kepada alam sekitar, binatang, fungi, sarang labah-labah dan pelbagai lagi perkara yang gila-gila. Tapi bagi beliau, mungkin itu yang beliau rasa selesa dan suka. Korang suka tak rumah macam ni?










































Source from odditieszone

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh