Home » » Gempak Dowh - Gold Playstation 3 One Piece Edition (4 gambar)

Gempak Dowh - Gold Playstation 3 One Piece Edition (4 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 5:47 PM

Hey u all


Korang minat tak main PS3? Korang minat tak manga & anime One Piece? Ke korang minat dua-dua? Bagus- bagus kalau korang minat kedua-duanya. Untuk pengetahuna korang, Sony telah mengeluarkan PS3 bewarna emas edisi One Piece baru-baru ni. tapi sayangnya, edisi ini hanya di keluarkan di Jepun sahaja. How lucky those Japanese. Kenapa la asyik-asyik dia orang je yang dpt best. Harga PS3 emas edisi One Piece ini di katakan berharga USD 490 iaitu lebih kurang RM 1200. Okay la tu. Ni bukan emas betul. kalau korang nak beli PS3 yang betul-betul di perbuat dari emas harga nya lebih kurang USD 4000 dan korang boleh pilih accessories tambahan yang korang nak. Tapi PS3 emas edisi One Piece ni hanya warna sahaja emas. Tapi gempak kut. Ada kelas sikit dari main PS3 warna hitam. Betul tak?


















Source from ll

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh