Home » » Serius Dowh - Does Justin Bieber Has Turn Into A Gay?

Serius Dowh - Does Justin Bieber Has Turn Into A Gay?

Posted by docche | Posted in | Posted on 6:00 AM



Hay u all


Betul ke tajuk post tu? Korang rasa betul ke? Betul ke Justin Bieber dah beralih arah dari Selena Gomez ke pasangan sesama jenis? Relax, relax. Chil!!! Justin Biebier masih lagi lelaki tulen. Justin Bieber masih lagi menyukai perempuan. Cuma post ni pasal Bieber dan rakan sepermainan nya sewaktu kecil.


Menurut satu akhbar berbahasa Inggeris yang menulis,'while staying in his hometown of Stratford, Ontario, over Christmas, the 17-year-old gave his childhood friend the keys to a white Mustang convertible' yang aku terjemahkan iaitu ' ketika Justin Bieber pulang ke kampung halamannya di Ontario, Canada untuk menghabiskan cuti Krismasnya, dia telah menghadiahkan sebuah kereta boleh ubah jadi transformers(ni aku tambah) kepada rakan karibnya, Ryan Butler'.


Justin Bieber telah menghadiahkan rakan rakibnya sebuah kereta Mustang dowh. Korang ada ke kawan macam tu. Serius dowh. macam ni aku pun nak jadi kawan Justin Bieber. Boleh dapat hadiah ooooo. Tak kisah la kan kalau lagu-lagu dia aku tak dengar.








Source from dailymail

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh