Home » » Hot Dowh - How Iphone Evovle From Year to Year

Hot Dowh - How Iphone Evovle From Year to Year

Posted by docche | Posted in | Posted on 6:00 PM

Hey u all


Korang dah beli Iphone 4s yang terbaru tu? Korang pergi tak majlis pelancaran Iphone 4s yang Maxis, Celcom dan Digi baut kul 12 tengah malam tadi? Aku ada buat satu post semalam tapi sebab aku tak de kat Malaysia, aku just buat post berdasarkan dari surat khabarje. Korang semua tahu betapa Iphone sekarang menjadi kegilaan bukan sahaja kepada para remaja malah kepada mereka yang sudah bekerja. Smart handphone terutamnya Iphone sekarang ni telah menjadi sebahagian dari hidup semua orang kerana ia bukan setakat membolehkan kita berhubung berhibur malah membantu kita myelesaikan tugas kita seharian. 


Tapi, korang sebenarnya tahu ke atau masih ingat ke bagaimana Iphone berubah setiap kali Apple mengeluarkan versi Iphone yang baru? Korang tahu ke berapa ramai orang yang memiliki Iphone di seluruh dunia? So, jum kita sama-sama tengok info ni.




Source from razorianfly   

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh