Home » » Top Dowh - 2011 Top Infographic Part 3:Facebook versus Google +

Top Dowh - 2011 Top Infographic Part 3:Facebook versus Google +

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:45 AM

Hey u all


Korang semua tahu pelbagai syarikat berlandaskan perkhidmatan internet sekarang ni berlumba-lumba membuat laman social network mereka masing-masing. Tak ketinggalan untuk google juga. Google telah mencipta google+ untuk bersaing dengan facebook yang telah memegang mahkota social network paling berjaya untuk beberapa tahun berturut-turut. So, google tak sanggup untuk berada di tangga kedua selama-lamanya. Jadi korang tengok la infographic yang menunjukkan persaingan antara facebook dan google+ ni ye. Ni adalah sambungan segmen Top Infographic 2011 yang aku pilih okay.



Source from flashuser

2 comments

December 19, 2011 at 1:30 PM

Google+ mmg banyak golongan tech-savvy dan professional yang guna biasanya...

December 19, 2011 at 11:32 PM

@ihsankhairir


google+ untuk VVIP je kut rasenye....hahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh