Home » » Serius Dowh - Ipad 3 Akan Di Lancarkan

Serius Dowh - Ipad 3 Akan Di Lancarkan

Posted by docche | Posted in | Posted on 11:03 PM

Hey u all

Siapa antara korang yang baru beli Ipad 2? Well, korang dah beli pun. Tak leh buat apa-apa dah. Siapa yang nak beli atau merancang nak beli Ipad 2? Sabar, tunggu dulu. Jangan beli dulu. Tahan-tahan kan diri dulu. Aku ada terbaca dekat beberapa online surat khabar dan beberapa blog lain yang aku tak pasti kesahihan nya mengenai Ipad yang baru. Korang nak tahu apa aku baca? Okay


1. Ipad ganerasi baru iaitu Ipad 3 akan di lancarkan sekurang-kurangnya pada bulan Februari tahun 2012.


2. Ipad 3 akan mempunyai resolusi skrin dua kali lebih itnggi dari Ipad 2.


3. Ipad 3 akan mempunyai fungsi 'retina display' yang aku tak tahu apa fungsinya.


4. Mungkin Ipad 3 akan menggunakan super fast 4G data network.


5. Ipad 3 tidak boleh menggunakan apps untuk Ipad 2.


6. Ada rumors mengatakan mungkin Ipad 2 tidak akan keluar pada bulan Februari di sebabkan hendak memberi laluan kepada pengeluaran 'Mini Ipad".


7. Dan yang terakhir, battle antara Apple vs Samsung sudah dapat di putuskan, Samsung telah menang banyak battle.



So, kalau korang nak tunggu korang boleh tunggu. Takyah dulu beli Ipad 2 tu. mana tahu betul tahun depan keluar Ipad 3. bukan lama pun sangat lagi. Tinggal 2 bulan setengah je lagi.


































Source from latimes, dailymail and heraldsun

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh