Home » » Gempak Dowh - USB Solar Charger Untuk Gadget Korang

Gempak Dowh - USB Solar Charger Untuk Gadget Korang

Posted by docche | Posted in | Posted on 6:10 PM

Hey u all

Sesungguhnya gadget-gadget seperti handphone dan MP3 sekarang merupakan suatu keperluan even untuk budak-budak yang masih bersekolah rendah. Sekiranya tanpa gandget ni, hidup korang mesti terasa sepi. Masalah gadet-gadget ni ialah iaya berkuasa bateri dah ianya perlu sentiasa di rechage semula. Kalau handphone kita tiba-tiba kehabisan bateri di dalam kereta, kita mungkin boleh rechagre semula menggunakan set recharge yang di masukkan kan ke dalam tempat pemanas rokok. Tapi macam mana pula kalau kita berada di dalam kapal terbang. Di mana kita nak rechagre semula handphone kita. Tak guna la smartphone yang kite beli tu kalau masalah kehabisan bateri pun kita tak boleh nak selesai kan. Betul tak? Don't worry u all, sekarang dah ada USB soalar charger. Dengan USB solar charger ni, koprang boleh chrage smartphone korang di mana-mana sahaja even di dalam kapal terbang sekali pun.  








Source from 2leep

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh