Home » » Hot Dowh - Loss Weight Like Sexy Kim Kardashian

Hot Dowh - Loss Weight Like Sexy Kim Kardashian

Posted by docche | Posted in | Posted on 3:00 AM



Hey u all


Sebagai seorang student medic, aku sentiasa baca buku dan risalah-risalah yang menyatakan berat badan yang optimum dapat mencegah diri kita dari pelbagai penyakit. Sesiapa yang sudah mempunyai berat badan yang optimum perlu mengekalkan berat badan tersebut dan siapa yang terlebih berat atau kurang berat, mereka perlu berusaha untuk mendapatkan berat badan yang optimum. Tapi selalunya, mereka yang mempunyai berat badan yang berlebihan akan berkeinginan lebih untuk mengurangkan berat badan dan mendapat berat optimum, betul tak?



Jangan risau, sekarang anda boleh cuba untuk mendapatkan berat badan ayng optimum dengan hanya memakan pil pelangsing yang cukup hebat. Pil pelangsing ini juga di makan oleh Kim Kardashian, Mariah Carey dan Jennifer Aniston. Pil pelangsing ini di katakan dapat membakar 380 kalori sehari bersamaan seperti anda bersenam selama 40 minit. Uish, lama tu kalau korang nak exercise 40 minit. Pil pelangsing yang di makan oleh Kim Kardashian ini di buat oleh seorang doktor dan syarikat dari German. Pil ini di katakan di buat dari estrak liqourice dan kopi hijau yang mempercepatkan penghadaman dan mengurangkan selera makan. Tapi kesan sampingan masih tidak di ketahui.




Sekarang ni, pil pelangsing tersebut sudah di jual di UK dan kalau korang nak cuab beli dan jadi macam Kim Kardashian, korang boleh la try beli pil pelangsing tersebut. Mana tahu kalau semua rakyat Malaysia beli pil pelangsing ni, semua gadis-gadis di Malaysia akan menjadi se-sexy Kim Kardashian. Siapa tahu kan. Tapi bagi aku, exercise dan diet yang betul adalah lagi bagus daripada makan pil-pil pelangsing ni.




Source from dailymail 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh