Home » » Genius Dowh - Creative Advertisements Part 1

Genius Dowh - Creative Advertisements Part 1

Posted by docche | Posted in | Posted on 5:30 AM

Hey u all


Korang muak tak tengok iklan-iklan kat Malaysia. Semuanya hampir sama je. Macam dah takde sesiapa yang kreatif untuk buat iklan yang lain dari yang lain. last time aku balik Malaysia aku takde la jalan mana-mana sangat tapi sepanjang aku berada di Malaysia takde pula aku nampak iklan-iklan yang buat aku terpegun dan kagum. Well, mungkin dengan environment Malaysia tidak mengizinkan untuk di keluarkan iklan-iklan yang lain dari yang lain. Takpe, takpe. Korang enjoy dulu part 1 iklan-iklan kreatif dari seluruh dunia ni.


1. Delsey Luggage:Travel Light






2. Airwick:Bucket







3. Pastorini Toy Store:Pilot







4. Avis:Reunion







5. Pampaverde:Extra big Burger







6. Smart:Pollution







7. Buggy Shoes







8. Bosch







9. Tetris







10. Softlan







11. Denver Water







12. Fedex





Source from flashuser

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh