Home » » Fool Dowh - New Soda and Coca-Cola Canned Concept

Fool Dowh - New Soda and Coca-Cola Canned Concept

Posted by docche | Posted in | Posted on 6:00 PM

Hey u all


Korang semua suka minum air berkarbonat tak a.k.a air tin? Tak kisah la pepsi ke, coke ke, mirinda ke, kikkapo ke atau apa-apa ke? Korang rase tin air berkarbonat tu menarik tak? ke korang lebih prefer yang dalam botol? Yela kan, kalau dalam botol korang boleh buka tutup bila-bila masa yang korang suka. Kalau dalam tin, dah buka kena minum sampai habis. Tak habis nanti membazir.


Terbaru ada satu konsep baru untuk minuman dalam tin ni. Aku tak tahu sebab apa dia orang buat konsep macam ni, mungkin dia orang nak buat untuk small quantity amount kut. So orang ramai ada option nak beli yang mana satu. Tapi aku rasa konsep ni tak menarik langsung. Sekali tengok ok la. Dah lama-lama tu, tengok macam tin tuna pun ada. Bila fikir-fikir balik, macam tin minyak hitam kereta pun ada. Nak buka pun susah. Apa konsep ni sebenarnya. Aku tak paham. Tapi, kalau korang suka, aku takleh cakap apa-apa la.































Source from 2leep

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh