Home » » Cool Dowh - Papan Gelongsor untuk Pelajar Universiti di Munich

Cool Dowh - Papan Gelongsor untuk Pelajar Universiti di Munich

Posted by docche | Posted in | Posted on 6:00 PM

Hey u all

Masa kecik-kecik korang suka tak main papan gelongsor kat taman permainan? Ala, takyah la nak malu dan tak nak mengaku. Semua orang suka main papan gelongsor masa kanak-kanak dulu. Pernah tak korang tengok papan gelongsor selain dari taman permainan. Well, sekarang korang akan tengok kat mana ada papan gelongsor selian dari taman permainan. Sebuah universiti di German iaiut University of Munich telah menyediakan dua buah papan gelongsor setinggi empat tingkst untuk pelajarnya. Instead of stairs, they mada slides for their students. AKu tak tahu apa sebenarnya yang di orang fikirkan masa dia orang keluarkan idea ni. Well, korang just tengok je la gambar dan video ni. 


Ada video, tekan je read more tu......



Source from buzzhunt

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh