Home » » Hot Dowh - Uniform Pramugari Yang Unik (18 gambar)

Hot Dowh - Uniform Pramugari Yang Unik (18 gambar)

Posted by docche | Posted in | Posted on 6:01 AM

Hey u all

Korang mesti pernah naik kapal terbang kan? Apa! Ada yang tak pernah lagi. Pegi la try naik kapal terbang. Air Asia tu kan syarikat tambang murah Malaysia. Harga nya pun berpatutan la bagi aku walau pun layanannya tak seberapa sangat. Kalau korang naik kapal terbang, apa benda first yang akan korang selalu tengok? Takyah fikir lama-lama, aku tahu jawapannya mesti pramugari-pramugari yang menyambut korang dan akan melayan korang nanti. Semua pramugari ni dah la muda-muda (kadang-kadang ada yang tua macam India Air, Egypt Ait), hot-hot lak tu. Kalau dapat no talefon dia orang ni mesti korang asyik call punya la (tu pun kalau korang berani minta la). Pramugari-pramugari ni dah menjadi ikon untuk setiap syarikat penerbangan. Walaupun sekarang dah banyak pramugara. Dari dulu sampai sekarang, mana-mana pengiklanan syarikat kapal terbang ni mesti menampilkan wajah-wajah pramugari-pramugari mereka berserta uniform mereka. Jum aku tunjuk kan beberapa uniform pramugari-pramugari dari zaman dulu hingga sekarang. 


























Korang mesti nak naik flight yang terakhir ni kan...Bagi yang lelaki!!!!!


Source from oddee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blogdowh is a personal blog in which everything that are written in this blog are based on author personal thought. If there are any writings which were taken from other sources, the author will state the original source of the writings. Any pictures or videos which are found in blogdowh are from author personal sources. Other pictures or videos which are taken from the web or copyrighted will be credited to the original owner.

The author and the owner of blogdowh will not be held responsible for any offensive comments in the comment sections. The author and the owner only responsible for the articles that written under their names only. Interested parties may reproduce or quote materials published in blogdowh with the condition that they are credited to blogdowh